Gratis inspirationsföreläsning för dig med stomi

Live your life

Förutom att vara författare, föreläsare och träningsexpert är Leila Söderholm en stor inspirationskälla för många. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin och TV. Kanske har du sett henne på baksidan av mjölkpaketet eller som hälsoexpert i Aftonbladet?

För åtta år sedan drabbades Leila Söderholm av elakartad tarmcancer. Hon hade tre barn och var då 38 år gammal. Läkaren gav henne 50 procents chans att överleva. En stomioperation blev hennes räddning – men det var inte helt lätt att ställa om till ett liv med stomi. Efter flera år av tunga behandlingar och stora bukoperationer, efter att ha haft stomi två gånger, levt med sprucken tarm och gång på gång fått börja om från början vet Leila mycket om hur man kan jobba med sin hjärna och med rörelse för att hitta lyckan i en tung vardag. Det och mycket annat handlar hennes livfulla och inspirerande föreläsningar om.

För tillfället har vi ingen inbokad föreläsning, men anmäl gärna ditt intresse.

När? Var?

Tid:

Plats:

Webbinarium: Föreläsningen direktsänds också – så att du kan se den var som helst ifrån!

Jag vill vara med! Hur gör jag?

Det är helt gratis att delta – oavsett om du vill ta del av föreläsningen på plats eller om du hellre vill se det direktsända webbinariet från hemmets lugna vrå.

Så här gör du:

  1. Skriv ditt namn och din mejladress i formuläret nedan. Uppge om du vill delta på plats eller se direktsändningen här på minstomi.se.
  2. Vi kommer att kontakta dig med inbjudan till seminariet eller med vidare information om hur du ser det direktsända webbinariet, beroende på vad som passar dig bäst.

Välkommen till Live your life!

Hantering av personuppgifter

Det är viktigt för oss på ConvaTec att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. För detaljerad information om hur dina personuppgifter kommer att användas, läs vår dataskyddspolicy.

För att hålla dig informerad om andra stomiprodukter från ConvaTec samt våra tjänster, erbjudanden, nyheter och arrangemang, önskar vi ibland att få kontakta dig. Du kan när som helst välja att avregistrera dig från att ta emot information från oss genom att ringa 020 – 21 22 22.